καλημερα σε ολους
προσφατα αλλαξα θερμοστατη πηρα της aquael και εχω βρει τον μπελα μου... τον εχω ρυθμισει χαμηλοτερη 25 και ανωτερη 26... υποτιθεται ο συγκεκριμενος θερμοστατης εχει μεσα ενσωματομενο θερμομετρο... το κακο ξεκινησε οταν παρατηρησα εστω και μια μικρη αποκλιση στην θερμοκρασια του θερμοστατη που μου δειχνει 25.... του θερμομετρου που ειναι αναλογικο και για αλλους ειναι το πιο σιγουρο για αλλους οχι... και ενος αισθητηρα που εχω... κλαμα... το θερμομετρο το αναλογικο δειχνει γυρω στους 24... δεν μπορω να διακρινω τις γραμμουλες δυστυχως... ο αισθητηρας με αποκλιση οπως μου ειπαν +- 1 δειχνει 24.5 και ο θερμοστατης 25... οποτε μεσος ορος 24.5 με 25 εχω στο ενυδρειο...
θερμοκρασια για μονομαχο
- Νίκος
- Administrator
- Posts in topic: 2
- Έχει βάλει Like: 1832 times
- Του έχουν βάλει Like: 2417 times
Re: θερμοκρασια για μονομαχο
καλώς μας ήρθες Ασπασουλα στο φορουμ μας...Ασπασουλα έγραψε: ↑Τρί 15 Οκτ 2019, 11:53καλημερα σε ολους
προσφατα αλλαξα θερμοστατη πηρα της aquael και εχω βρει τον μπελα μου... τον εχω ρυθμισει χαμηλοτερη 25 και ανωτερη 26... υποτιθεται ο συγκεκριμενος θερμοστατης εχει μεσα ενσωματομενο θερμομετρο... το κακο ξεκινησε οταν παρατηρησα εστω και μια μικρη αποκλιση στην θερμοκρασια του θερμοστατη που μου δειχνει 25.... του θερμομετρου που ειναι αναλογικο και για αλλους ειναι το πιο σιγουρο για αλλους οχι... και ενος αισθητηρα που εχω... κλαμα... το θερμομετρο το αναλογικο δειχνει γυρω στους 24... δεν μπορω να διακρινω τις γραμμουλες δυστυχως... ο αισθητηρας με αποκλιση οπως μου ειπαν +- 1 δειχνει 24.5 και ο θερμοστατης 25... οποτε μεσος ορος 24.5 με 25 εχω στο ενυδρειο...
μηπως να έβαζες εναν ελεγκτη θερμοκρασιας, κοντά στα δέκα ευρώ εχει!
- Νίκος
- Administrator
- Έχει βάλει Like: 1832 times
- Του έχουν βάλει Like: 2417 times
-
Ασπασουλα
- Posts in topic: 3
- Έχει βάλει Like: 0
- Του έχουν βάλει Like: 0
Ρε παιδια αληθεια τωρα; σας γραφω οτι εχω αισθητηρα...με κοντρολλερ...θερμομετρο...οτι εχει ο θερμοστατης μεσα θερμομετρο...ελεος πραγματικα,εκτος κ αν τα ελληνικα μου εχουν προβλημα
- SweepingFish
- Posts in topic: 1
- Έχει βάλει Like: 850 times
- Του έχουν βάλει Like: 505 times
Καλησπερα,
Ο Νικος σου ειπε μηπως έβαζες καποιον αισθητηρα εξωτερικό που θα ειναι και πιο αξιόπιστος... Δεν υπάρχει λογος να γίνεσαι επιθετική (εκτος αν δεν το εννοούσες ετσι, παρεξηγείται ο γραπτός λόγος μερικές φορές)
- Τάκης
- Administrator
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 807 times
- Του έχουν βάλει Like: 1029 times
- Τάκης
- Administrator
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 807 times
- Του έχουν βάλει Like: 1029 times