τι θα λέγατε και επειδή πλησιάζουν διακοπές, άδειες κτλ, να πιούμε ένα καφεδάκι στο σπίτι μου...
την ερχόμενη Παρασκευή 29/06 κατά της 6:30 όσοι θέλετε ελάτε να τα πούμε από κοντά!
1. εγώ
2.
3.
4.
5.
6.
GiannisFil έγραψε: ↑Παρ 22 Ιουν 2018, 13:14Voas έγραψε: ↑Παρ 22 Ιουν 2018, 13:04καλησπερα σε όλους...
τι θα λέγατε και επειδή πλησιάζουν διακοπές, άδειες κτλ, να πιούμε ένα καφεδάκι στο σπίτι μου...
την ερχόμενη Παρασκευή 29/06 κατά της 6:30 όσοι θέλετε ελάτε να τα πούμε από κοντά!
1. εγώ![]()
2. και εγώ![]()
3. Λάμπρος ---> εγώ και ο εαυτός μου και ο ίδιος...(κατά 80%)
4.
5.
6.

Θεουλης λέμε ....να έρθεις να έρθεις και δεν υα πω κουβέντα
αρε γαμώτο κρίμα....Γιάννης Μ5 έγραψε: ↑Κυρ 24 Ιουν 2018, 15:12Θα ερχόμουν κι εγώ αλλά δυστυχώς έχω πρόβα την Παρασκευή και μετά δουλεύω.........
Ούτε επίτηδες να το έκανες ρε Νίκο..
Χαχαχαχαχα οκ!!! Μην ανησυχείς... Το χω... Δεν θα με πάρει χαμπάρι κάνεις.. Έτσι και αλλιώς με τέτοιο ύψος ούτε που φαίνομαι..Undertaker έγραψε: ↑Κυρ 24 Ιουν 2018, 19:20Να σου πω Ναταλία, εκεί που θα πίνουν οι άλλοι καφέ και θα μιλάνε σα ψυχακηδες για reef, δοσομετρικες, ριάκτορες κτλ, εσύ (που θα έχεις μαζί σου ένα κοφτάκι), θα πας προς το ενυδρείο χωρίς να σε αντιληφθεί κανείς και θα αρχίσεις το κλάδεμα. Πρώτα θα μου στείλεις μια φωτό όλο το ενυδρείο και θα σου πω από ποια θα κόψεις. Αν σε πάρει χαμπάρι ο Νίκος, κάνεις ότι δε καταλαβαίνεις τι εννοεί, προφασιζεσαι το φαι που ξέχασες στο φούρνο, παίρνεις τις σακούλες και φεύγεις τρέχοντας.
Χαχαχαχ σωστός.. Αλλά δεν νομίζω να χρειαστεί... Τη Δευτέρα το πολύ θα τα χεις στο ενυδρείο σουUndertaker έγραψε: ↑Κυρ 24 Ιουν 2018, 19:38Φόρα κίτρινα ρούχα και αν γυρίσει ο Νίκος προς το ενυδρειο κολυμπα σαν yellow tang.
Undertaker έγραψε: ↑Κυρ 24 Ιουν 2018, 19:38Φόρα κίτρινα ρούχα και αν γυρίσει ο Νίκος προς το ενυδρειο κολυμπα σαν yellow tang.
Μια χαρά Ναταλία παρα πολύ ωραία...
Οταν θα δεις τα μαγκρόβια δέντρα στην Λαμπρακη, ακολούθησε τα!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....Undertaker έγραψε: ↑Κυρ 24 Ιουν 2018, 19:20Να σου πω Ναταλία, εκεί που θα πίνουν οι άλλοι καφέ και θα μιλάνε σα ψυχακηδες για reef, δοσομετρικες, ριάκτορες κτλ, εσύ (που θα έχεις μαζί σου ένα κοφτάκι), θα πας προς το ενυδρείο χωρίς να σε αντιληφθεί κανείς και θα αρχίσεις το κλάδεμα. Πρώτα θα μου στείλεις μια φωτό όλο το ενυδρείο και θα σου πω από ποια θα κόψεις. Αν σε πάρει χαμπάρι ο Νίκος, κάνεις ότι δε καταλαβαίνεις τι εννοεί, προφασιζεσαι το φαι που ξέχασες στο φούρνο, παίρνεις τις σακούλες και φεύγεις τρέχοντας.
Απλά με το που το είδα δάκρυσα. αχαχαχαχαχαχαχα!Undertaker έγραψε: ↑Κυρ 24 Ιουν 2018, 19:38Φόρα κίτρινα ρούχα και αν γυρίσει ο Νίκος προς το ενυδρειο κολυμπα σαν yellow tang.