Undertaker έγραψε: ↑Παρ 08 Ιουν 2018, 13:13Καλησπέρα στην παρέα. Αυτές τις ημέρες ξενέρωσα απίστευτα και με τα δύο ενυδρεία μου μιας και δε μου πάνε όπως τα ήθελα και δεν είχα τα αναμενόμενα αποτελέσματα παρά τις προσπάθειές μου, ειδικά στο φυτεμένο, ξενέρωσα και με άλλα πράγματα σχετικά με θέματα γύρω από το χόμπι και πέρασαν διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου. Σκέφτηκα λοιπόν να τα παρατήσω και τα δύο, να τα ξεστήσω και να σταματήσω το χόμπι μια και καλή. Χθές βράδυ μάλιστα ασχολήθηκα με τα του θαλασσινού και έκανα μια λίστα με ολα τα ενυδρειακα που διαθέτω (από γυάλα μέχρι τροφές) προκειμένου σύντομα να ανεβάσω αγγελία με το σκεπτικό να κάνω σύντομα και την ίδια διαδικασία για το φυτεμένο. Την ώρα που τελείωσα τη λίστα, σκέφτηκα ότι μπορεί να θεωρηθώ από κάποιους "ρίψασπις". Στην αρχή δε με ενόχλησε η ιδέα αλλά στην πορεία το είδα λίγο εγωϊστικά και αποφάσισα να το συνεχίσω και ότι γίνει. Δεν έχω ιδέα από θαλασσινά ενυδρεία και θα στηριχτώ στα μηδαμινά που γνωρίζω και άλλα που προσπαθώ να μάθω, στις δικές σας συμβουλές και γνώσεις, ώστε να πετύχω κάτι έστω απλό, δε θέλω πολλά πολλά. Ας ψοφήσουν και αυτά τα ψάρια που έχω κι άλλα τόσα. Ακριβά ψάρια έτσι κι αλλιώς δε μπαίνουν στα λίτρα μου, όσο δε φταίω εγώ για τους θανάτους και δε περνάει από το χέρι μου δεν έχω να ανησυχώ για τίποτα. Ψηλά το κεφάλι λοιπόν και συνεχίζουμε. Όταν "τελειώσω" και με τα υπόλοιπα που μου την έχουν δώσει και μου γύρισαν τα μυαλά, θα το πάρω ίσως και πιο ζεστά.
ωραίος...............
Welcome back