Karlos Reef
- Karlos
- Global Moderator
- Posts in topic: 187
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 286 times
- Του έχουν βάλει Like: 356 times
Re: Karlos Reef
nasos έγραψε: ↑Τετ 09 Μάιος 2018, 15:32Πάνο κάνε υπομονη μεχρι το καλοκαίρι που θα πάρει άδεια και θα μου δώσει τα κλειδιά για ώρα ανάγκηςUndertaker έγραψε: ↑Τετ 09 Μάιος 2018, 15:07Νικόλα το ενυδρείο σου είναι μαγεία φίλε. Ένα τέτοιο αλλά σε κυβακι, δε θέλω να φτιάξω κι εγώ. Έτσι το θέλω ρε φίλε. Κουκλί!![]()
![]()
κλείνουμε ρούτερ με ερπινγκ για να μη μας πιάσει η ip camera και το αδειάζουμε στο πι και φι![]()
![]()
![]()
![]()
και μετά κανεις και μία παρουσίαση εδώ![]()
![]()
![]()
με ευχαριστήριο στον @Karlos
![]()
χαχαχαχαχ
Keep Reefing! 

- Karlos
- Global Moderator
- Mood:
Πάνο χαίρομαι που σου αρέσει! Είσαι και εσύ των lps και των μαλακών φαντάζομαι...άσε τους άλλους για τα σκληρά!εγώ δεν είμαι για τέτοια...δεν το εχωUndertaker έγραψε: ↑Τετ 09 Μάιος 2018, 15:07Νικόλα το ενυδρείο σου είναι μαγεία φίλε. Ένα τέτοιο αλλά σε κυβακι, δε θέλω να φτιάξω κι εγώ. Έτσι το θέλω ρε φίλε. Κουκλί!
Keep Reefing! 

- Panos Safarikas
- Posts in topic: 16
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 0
- Του έχουν βάλει Like: 13 times
Θανάση τράβα μια φωτογραφία το ενυδρειο την πρώτη μέρα που θα πας. Αν κλείσουμε ρούτερ θα το καταλάβει όταν δε μπορεί να συνδεθεί. Αντί αυτού, να βαλουμε μπροστα στην κάμερα τη φώτο του ενυδρείου του κι εμεις θα κάνουμε πίσω από τη φώτο ανενόχλητοι τη δουλειά μας. Δύο πράγματα όμως με απασχολούν. Πρώτον, στη φωτογραφία δε θα κινούνται τα ψάρια και δεύτερον τα γράφουμε όλα αυτα στο θέμα του και πιθανότατα θα τα διαβάσει......
Κανείς δε πρόκειται ποτέ να αποκτήσει στο ενυδρείο του, εκείνο που τα ψάρια χαίρονται στη φύση!.......αρκέσου στο να προσπαθήσεις να το πλησιάσεις έστω και λίγο.
- nasos
- Posts in topic: 46
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 120 times
- Του έχουν βάλει Like: 108 times
ΧαχαχαχαχαUndertaker έγραψε: ↑Τετ 09 Μάιος 2018, 17:39Θανάση τράβα μια φωτογραφία το ενυδρειο την πρώτη μέρα που θα πας. Αν κλείσουμε ρούτερ θα το καταλάβει όταν δε μπορεί να συνδεθεί. Αντί αυτού, να βαλουμε μπροστα στην κάμερα τη φώτο του ενυδρείου του κι εμεις θα κάνουμε πίσω από τη φώτο ανενόχλητοι τη δουλειά μας. Δύο πράγματα όμως με απασχολούν. Πρώτον, στη φωτογραφία δε θα κινούνται τα ψάρια και δεύτερον τα γράφουμε όλα αυτα στο θέμα του και πιθανότατα θα τα διαβάσει......
Λοιπόν θα βαλουμε βιντεάκι σε τάμπλετ με λούπα οποτε το πρωτο λύθηκε, τωρα για το δεύτερο μην σε αγχώνει νομιζει οτι κανουμε πλάκα
- Karlos
- Global Moderator
- Mood:
Χαχαχα που και που λες και κανένα πετυχημενοnasos έγραψε: ↑Τετ 09 Μάιος 2018, 21:06ΧαχαχαχαχαUndertaker έγραψε: ↑Τετ 09 Μάιος 2018, 17:39Θανάση τράβα μια φωτογραφία το ενυδρειο την πρώτη μέρα που θα πας. Αν κλείσουμε ρούτερ θα το καταλάβει όταν δε μπορεί να συνδεθεί. Αντί αυτού, να βαλουμε μπροστα στην κάμερα τη φώτο του ενυδρείου του κι εμεις θα κάνουμε πίσω από τη φώτο ανενόχλητοι τη δουλειά μας. Δύο πράγματα όμως με απασχολούν. Πρώτον, στη φωτογραφία δε θα κινούνται τα ψάρια και δεύτερον τα γράφουμε όλα αυτα στο θέμα του και πιθανότατα θα τα διαβάσει......
Λοιπόν θα βαλουμε βιντεάκι σε τάμπλετ με λούπα οποτε το πρωτο λύθηκε, τωρα για το δεύτερο μην σε αγχώνει νομιζει οτι κανουμε πλάκα![]()
![]()
Keep Reefing! 

- Karlos
- Global Moderator
- Mood:
Παιδιά είχα θέμα με κυανό τον τελευταίο μήνα. Γυρνώντας από το χωριό έφερα 5-6 ερημιτες.πλέον δεν έχω κυανό!πιστεύω ότι το καθάρισαν το βράδυ γιατί τους έβλεπα να εργάζονται στα βραχια.παίζει?
Keep Reefing! 

- Karlos
- Global Moderator
- Mood:
Νέα εργαλεία. ...
- Συνημμένα
-
-
-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Karlos την Πέμ 10 Μάιος 2018, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Keep Reefing! 

- Νίκος
- Administrator
- Έχει βάλει Like: 1832 times
- Του έχουν βάλει Like: 2417 times
- Νίκος
- Administrator
- Έχει βάλει Like: 1832 times
- Του έχουν βάλει Like: 2417 times
- Panos Safarikas
- Posts in topic: 16
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 0
- Του έχουν βάλει Like: 13 times
Υπέροχα χρώματα Νικόλα. Μπράβο φίλε.
Κανείς δε πρόκειται ποτέ να αποκτήσει στο ενυδρείο του, εκείνο που τα ψάρια χαίρονται στη φύση!.......αρκέσου στο να προσπαθήσεις να το πλησιάσεις έστω και λίγο.