Θα σας κάνω ένα ποσταρισμα με φωτογραφιες και από σαμπ και από μέιν κ κοραλλακια αλλά θα είναι το επόμενο ποσταρισμα

!!
Κατά τα άλλα , έχει πέσει λίγο τρέξιμο με τον ερχομό και του νέου μέλους της οικογένειας!!! Γι'αυτό κ δεν είμαι τόσο ενεργός τώρα τελευταία...
Στα του ενυδρείου λοιπόν.....μετά από μια τούμπα που έφαγε γύρω στα αρχες Δεκεμβρίου με αποτέλεσμα να χάσω ότι ακροπορα είχα κ δεν είχα και σχεδόν όλα τα σκληρά.... Έκανα ένα γερό μπασιμο με νέες προσθήκες σε ακροπορες αλλά κ πιο εύκολα σκληρα ....και πλέον νομίζω χωρίς να θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, πως το ενυδρείο πάει καλύτερα από ποτέ ....με περισσότερη από ποτέ προεκταση πολυπόδων ωραία χρώματα και ανάπτυξη χωρίς καθόλου νεκρωματα !!!!!!
Αυτό που άλλαξα κ θεωρώ πως κανει την διαφορά είναι το γεγονός ότι κρατάω υψηλά φωσφορικά μόνιμα συν το ότι με βάση την κατανάλωση ασβεστίου ρίχνω κάθε βδομάδα τα τρέις ελεμεντς της ρεντ σι !!!
Οι μετρήσεις μου είναι
7.7
420
1400
0.1
25
Αυτό θα ηθελα να βελτιώσω είναι η περιεκτικότητα σε νιτρικά.... Όμως για την ώρα και μέχρι να εδραιωθούν οι ακροπορες δεν θα πειράξω τίποτα!!!!
Keep reefing παιδιά
Θα επιστρέψω με φωτογραφίες άι προμις