Δημοσίευση
από GreyDragonWorld » Πέμ 23 Δεκ 2021, 10:49
Ενδιαφέρον... εγώ δεν βλέπω μεγάλες διαφορές στις τιμές αγοράζοντας από ευρωπαικά καταστήματα*. και σε αρκετές περιπτώσεις είναι και πιο φτηνοί εδώ.
Και το ψάχνω ιδιέταιρα... Και αυτές τις μέρες για να πάρω κάτι, και γενικά για χάζι...
Μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβά εδώ, η αγορά είναι μικρότερη και οι πωλήσεις σε όγκο σίγουρα δίνουν την ευκαιρία για κάποιες μειώσεις τιμής. Και η αβεβαιώτητα της Ελληνικής αγοράς, μαζί με την αδράνεια του τραπεζικού συστήματος και το παράξενο σύστημα φόρων δικαιολογιμένα επιρρεάζει τα μαγαζιά.
Για το φραγκάρισμα μπορεί εσύ να έχεις κάποια υπέροχη συνταγή, αλλά όπου και να γυρίσεις να κοιτάξεις, αν είναι ειλικρινείς, μιλάνε για την φύρα τους. (Δες την κοπέλα που παρουσιάζει την διαδικασία τους στην Gallery Aquatica TV στο youtube - μαγαζί και κοπέλα με δεκαετίες στο fragging)
Τώρα για την έλλειψη ειλικρινούς προσέγγισης των καταστημάτων... το λένε και για τα φώτα και για τα φίλτρα, ενώ οι δικοί μας.... άσε με! Στο Waterinn γινόταν χαμός από μπούρδες, και μιλούσα χτες με έναν παλιό που μου έλεγε ότι η μπουρδολογία έχει δεκαετίες στην καμπούρα της. Τον Γιώργο για αυτό τον διάλεξα. Δεν μου είπε ούτε μία μπούρδα- ούτε όταν πήρε καλά λεφτά από εμένα , ούτε τώρα που θα πάρει λίγα.
*Γενικά παρακολουθώ faunamarin, meeraquaristik, ionasreef, eurocorals, reeflab, jmcorals, masterfisch, whitecorals, freakingcorals, coralaxy (εδώ έχει καλύτερες τιμές αλλά μικρή ποικηλία... δεν αξίζει τα μεταφορικά για να πάρεις 1-2 πράματα).