Με το καλό να μπει μπρος το καινουργιο μικρο που ξεκινάς! Καλογεμιστο!

Χεχε ενα μικρό fluval spec 60αρι πήρα για ωρα ανάγκης.. για καμια καραντινα κτλπmixalisdarras έγραψε: ↑Παρ 05 Νοέμ 2021, 00:13Καινούργιο ακούω..... Οπ τι καινούργιο εμείς δεν ξέρουμε τπτ. Για πες τα όλα. Σε τσακωσαμε!!!!!!
Νασε καλα Παναγιώτη να σου πανε ολα καλά
Keep reefingkosmas kleidas έγραψε: ↑Πέμ 11 Νοέμ 2021, 14:59Ευχαριστώ κ γω για τις βιομπαλες!!!!![]()
Μπορεί να μην έχω πάρει αλλά θα μπορούσα μιας κ έχεις δώσει σε όλον τον κοσμο!!![]()
Μπράβο σου που βοηθάς !!!!![]()
Πέταξε τους ένα κουλό τύπου ειμαι γεμάτος αιπταζιες κ φλατγουορμ να μην σε πρήζουνtrelopoulos έγραψε: ↑Πέμ 11 Νοέμ 2021, 20:19kosmas kleidas έγραψε: ↑Πέμ 11 Νοέμ 2021, 14:59Ευχαριστώ κ γω για τις βιομπαλες!!!!![]()
Μπορεί να μην έχω πάρει αλλά θα μπορούσα μιας κ έχεις δώσει σε όλον τον κοσμο!!![]()
Μπράβο σου που βοηθάς !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Πολυ καλό αλλά δεν πιάνει έχουμε δει το ενυδρείο του και από κοντά όποτε εχασεςςςςςςςςςςς!!!!!

Ευχαριστώ Παναγιώτη μου, ναι η αλήθεια είναι οτι αργότερα ενα λιγο μεγαλύτερο θα ηταν οτι πρέπει.. αλλά δύσκολοι καιροί..
Που να το δεις και από κοντά , ειδικά την κεντρική εφυλια! Αριστούργημα!bam-bam έγραψε:Φιλαράκι το ενυδρειο τα σπάει!! Ειλικρινά πολύ ωραία χρώματα πολύ ωραία κομματια πάντα να σου τρέχουν με 1000 και να το χαιρεσαι!
Για σκέψου το να πας σε κανενα μεγαλύτερο δεν χώρας εκεί μέσα!

Το έχω δει Λαμπρό και είναι καταπληκτικό! Κάθε φορά που πάω κάθομαι παραπάνω γιατί απλά χαζεύω!GreyDragonWorld έγραψε: ↑Πέμ 18 Νοέμ 2021, 14:19Που να το δεις και από κοντά , ειδικά την κεντρική εφυλια! Αριστούργημα!bam-bam έγραψε:Φιλαράκι το ενυδρειο τα σπάει!! Ειλικρινά πολύ ωραία χρώματα πολύ ωραία κομματια πάντα να σου τρέχουν με 1000 και να το χαιρεσαι!
Για σκέψου το να πας σε κανενα μεγαλύτερο δεν χώρας εκεί μέσα!
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Εγω δεν ξαναπαω..........αν ειναι να μας αρρωσταινει με τα κομματια που εχει μεσα ευχαριστω δεν θα παρω,την αλλη φορα πηγα και το βραδυ χαζευα ακρο για πανω απο 2 ωρες.bam-bam έγραψε: ↑Πέμ 18 Νοέμ 2021, 16:11Το έχω δει Λαμπρό και είναι καταπληκτικό! Κάθε φορά που πάω κάθομαι παραπάνω γιατί απλά χαζεύω!GreyDragonWorld έγραψε: ↑Πέμ 18 Νοέμ 2021, 14:19Που να το δεις και από κοντά , ειδικά την κεντρική εφυλια! Αριστούργημα!
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk![]()
Χαχα με πιανει παρλαπιρλα ρε γιαυτοbam-bam έγραψε: ↑Πέμ 18 Νοέμ 2021, 16:11Το έχω δει Λαμπρό και είναι καταπληκτικό! Κάθε φορά που πάω κάθομαι παραπάνω γιατί απλά χαζεύω!GreyDragonWorld έγραψε: ↑Πέμ 18 Νοέμ 2021, 14:19Που να το δεις και από κοντά , ειδικά την κεντρική εφυλια! Αριστούργημα!
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk![]()

Χαχα Μικε την επόμενη θα έρθεις όταν είναι καλύτερα ανοιχτά τα φώταmixalisdarras έγραψε: ↑Πέμ 18 Νοέμ 2021, 16:20Εγω δεν ξαναπαω..........αν ειναι να μας αρρωσταινει με τα κομματια που εχει μεσα ευχαριστω δεν θα παρω,την αλλη φορα πηγα και το βραδυ χαζευα ακρο για πανω απο 2 ωρες.

μακάρι να ειναι ολα σταθερά και να μεγαλώνουν..να μπορώ να κόψω κανα φραγκ.Ευχαριστώ Αντρέα μου μακάρι να γουστάρουν ολα τα ζωντανά και στο μέλλον.andreas 76 έγραψε: ↑Πέμ 18 Νοέμ 2021, 19:43Δεν υπάρχουν φιλε Κώστα τα χρώματα στο ενυδρείο σου. Με το καλό να γινουν δέντρα και οι ακροπορες να παρουμε και εμείς κανένα φραγκακι. Τέλειο βιντεάκι, με το κινητό το τράβηξες;
Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να μετακομίσετε κύριε Αθήνα να έρθουμε να δούμε το δικό σας!!

Ηδη εχω αρχίσει να τρίβω τα μάτια μου!!
Δεν ταξιδεύω και Θεσσαλονίκη ρε γαμωτο..

Keep reefingΣε ευχαριστώ Κοσμά νασε καλά.kosmas kleidas έγραψε: ↑Πέμ 02 Δεκ 2021, 20:50Μου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ το ενυδρείο σου!!!! Αν θέλεις κάνε μας σε παρακαλώ πολύ μια εκ νέου παρουσίαση με το πώς το τρέχεις ...εξοπλισμό ρουτίνες και μεθόδους που ακολουθείς!!!! Είναι χρήσιμο για όλους να βλέπουμε πέρα από την πανέμορφη εικόνα και τον τρόπο λειτουργίας αλλά και το σκεπτικό που κρύβεται από πίσω!!!!
Πολλά μπραβο κ πάλι!!!!![]()
Keep reefingΝαι το καλκ ειναι στην τέταρτη αντλια τις δοσομετρικης γιατί περισευε ετσι και αλλιώς ...το balling τις aquaforest οπως και τα περισσότερα ειναι τρια kh,ca,mg.kosmas kleidas έγραψε: ↑Παρ 03 Δεκ 2021, 21:47Το καλκ το έχεις σε δοχείο και το ρίχνεις μέσω δοσομερικης??? Έχεις κάποιο σύστημα ανάδευσης του καλκ ώστε να μην πετρώνει? Το έχεις συνδέσει με πεχα κοντρολερ? Ρίχνεις και κΗ ξεχωριστά από άλλο δοχειο?