.Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
.ευχαριστω πολυ Γιάννη μου, σήμερα περιμενω νεες παραλαβες!GiannisFil έγραψε: ↑Δευ 28 Σεπ 2020, 15:57Έχει γινει μια σκέτη ομορφιά!!!!!!! Μπράβο ρε Νίκο. Με την επιμονή και την υπομονή σου το ξαναέφτιαξες κουκλί!!!
Και ξεθόλωσε, ειλικρινά δεν βρίσκω λόγια.
Βάλε και καμιά φωτογραφία τα ζωντανά, να απογίνουμε!!!!
αυτο ακριβως καπτεν!
love is in the airTomas έγραψε: ↑Παρ 02 Οκτ 2020, 03:28Παιζει να ειδα το βιντ 3 φορες για να τα ξεχωρισω τ ατιμα. Απλα υπεροχοι. Μολις στρωσουν και δειξουν το πραγματικο τους χρωμα θα ειναι αντε γεια. Πες μας κ αλλα για τη ζωντανη αρτεμια. Ποτε θα ριξουμε κ μεις λιγο απο δ αυτη? Αααα ξεχασα. Βρε συ ειμαστε κ κοντα και σαν κατι να μου μυρισε στην ατμόσφαιρα για νεα εισαγωγη??
Λογικά θα κιτρινίσουν λίγο κυρίως στο σώμα, αν και δεν πιστεύω σε θεάματα, έχουν ακόμα το στρες της μεταφοράς τους, δείχνουν ομως καλα στην υγεία τους!
Ευχαριστω πολύ Τομ μου είναι όντως καταπληκτικά ζωντανά ολα της οικογένειας!Tomas έγραψε: ↑Παρ 02 Οκτ 2020, 03:28Παιζει να ειδα το βιντ 3 φορες για να τα ξεχωρισω τ ατιμα. Απλα υπεροχοι. Μολις στρωσουν και δειξουν το πραγματικο τους χρωμα θα ειναι αντε γεια. Πες μας κ αλλα για τη ζωντανη αρτεμια. Ποτε θα ριξουμε κ μεις λιγο απο δ αυτη? Αααα ξεχασα. Βρε συ ειμαστε κ κοντα και σαν κατι να μου μυρισε στην ατμόσφαιρα για νεα εισαγωγη??
Desmo έγραψε: ↑Σάβ 03 Οκτ 2020, 10:25Tomas έγραψε: ↑Παρ 02 Οκτ 2020, 03:28Παιζει να ειδα το βιντ 3 φορες για να τα ξεχωρισω τ ατιμα. Απλα υπεροχοι. Μολις στρωσουν και δειξουν το πραγματικο τους χρωμα θα ειναι αντε γεια. Πες μας κ αλλα για τη ζωντανη αρτεμια. Ποτε θα ριξουμε κ μεις λιγο απο δ αυτη? Αααα ξεχασα. Βρε συ ειμαστε κ κοντα και σαν κατι να μου μυρισε στην ατμόσφαιρα για νεα εισαγωγη??![]()
![]()
![]()
![]()
Νικόλα με υπομονή κ επιμονή βλέπουμε πολύ ωραία αποτελέσματα.....να τα χαρείς κ αναμένουμε κ αλλο υλικό
![]()
Σε ευχαριστώ για την πρόσκληση Νικόλα πολύ θ το ήθελα αλλά είσαι επικίνδυνος λιγακι......
Ευχαριστω πολύ Θωμά μου!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ..... καλό ειναι αυτο βρε!
Ευχαριστω πολύ Νικόλα μου, να σαι καλα βρε συ, άντε να τακτοποιηθεις στους νέους ορίζοντες που άνοιξες!
προς το παρών ταιζω με πιπετα μεγάλη απευθείας στους ίππους, αργότερα και αν ολα πανε καλα θα ταιζω με αποχη συλλογής που παράγγειλε ενα καλο αγορι!
Χαχαχαχχα ετσι ναι. Μακαρι να σ μεγαλωσουν για να φτιαξουμε κυβακια κατεψυγμενες
Ναι εννοείται είναι ωραίο αλλά ο καναπές δεν πολύ βολεύει για ύπνο.......