Όγκος (καθαρά λίτρα): 200 περίπου
Ποικιλίες χρυσόψαρων: 2 comet κόκκινα ( αρσενικά), 2 red cup λευκά κόκκινα ( αρσενικό - θηλυκό )
Άλλοι συγκάτοικοι : κανένας
Βυθός (λεπτό χαλίκι/χοντρό χαλίκι/άμμος): λεπτό χαλίκι 11 κιλά περίπου
Περιβάλλον (Πέτρες/Ξύλα/Φυτά): 2 μεγάλους βράχους, 1 μικρός βράχος, 3 μεγάλα κοχύλια, 10 μικρά κοχυλάκια, 2 μεγάλες ανούμπιες και 2 μικρές.
Φωτισμός (Τύπος/Ένταση/Διάρκεια): Λάμπα του ενυδρείου , ανάβει αυτόματα περίπου 8 με 9 ώρες πρωί - απόγευμα συνολικά.
Φίλτρανση (Ωφέλιμος όγκος/Ροή): εξωτερικό φίλτρο με ροή 1050 lt/ώρα, και κυκλοφορητής για κάτω από το χαλίκι.
Τρόπος θέρμανσης: θερμοστάτης
Τρόπος ψύξης: ανεμιστηράκι
Λίπανση: -
Παροχή CO2: -
Παράμετροι
Τρόπος μέτρησης (Υγρά τέστ/χαρτάκια):
Αμμωνία (ΝΗ3):
Νιτρώδη (ΝΟ2):
Νιτρικά (ΝΟ3):
pH:
Γενική σκληρότητα (GH):
Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):
Θερμοκρασία Χειμώνα (από/έως): έως 22 βαθμούς
Θερμοκρασία Καλοκαίρι (από/έως): έως 19 βαθμούς
Συντήρηση
Αλλαγές νερού (Συχνότητα/Ποσότητα %): Δεν έχω κάνει προς το παρών, υπολογίζω το μισό ενυδρείο ανά 2 η 3 μήνες.
Λοιπές πληροφορίες: κάτω από το χαλίκι έχει πλαστικό πλακάκι στο μισό ενυδρείο με κυκλοφορητή που πετάει το νερό μέσα στο ενυδρείο, (δεν το έχω ξανά χρησιμοποιήσει, μου το έδωσε ο κύριος που πήρα το ενυδρείο και μου είπε να το βάλω ότι βοηθάει στο να μένει ο πάτος καθαρός).
Τα comet έχουν λυσάξει να ενοχλούν τη θυλικιά σήμερα μου ξανά γέννησε.... Έχω μωρά 1 εβδομάδας περίπου σε εσωτερική γεννήστρα και με κοροϊδεύουν γιατί μπαίνουν και βγαίνουν μόνα τους από το κουτί. Το καθάρισμα γίνεται με σύριγγα τροφής. και επίσης έχουν πάει στο υπόστρωμα και τα βλέπω στη σωλήνα του κυκλοφορητή (2 ψάρεψα εχτές και σήμερα το πρωί βρήκα άλλον έναν).
Τα μωρά τρώνε φυλλαράκι τριμμένο 4 φορές την ημέρα και 1 φορά την ημέρα κρόκο αυγού (αυτό το είδα από την ανάρτηση του κυρίου Τάκη από τα δικά του μωράκια
Τα μεγάλα ψάρια μου τρώνε pellet που επιπλέει, 5 διαφορετικά είδη ανακατεμένα(4 sera kai 1 βιταμίνες). Έχουν αυτόματη ταΐστρα και τρώνε 8 το πρωί και 8 το βράδυ περίπου 40 - 50 μπιλάκια ρίχνει.
Φωτογραφίες:

νεκρό.
Και ήταν και μεγαλούτσικο.