Τι θα λεγατε να κανονιζαμε την μεθεπομενη Κυριακη στις 20/10/2019 κατα της 18:00 συναντηση για καφεδακι και ενυδρειοσυζητησεις στο Σελεπιτσαρι???
για να βλεπω συμμετοχες...

Keep reefing
πωπω βρε Νικο , που να τρέχουμε στο βουνό με το απαίσιο πάρκο , και εκείνη τη παλιολίμνη ,
love is in the airΕυχαριστώ πολύ Τάκη. Ευτυχώς είναι μια εύκολη εγχείρηση. Θα βγάλει μια πετρα που έχει στην χολή.......
love is in the airΚαλη επιτυχία Μακη! Ολα καλα θα πανε μην ανησυχείτε. Καλη και γρήγορη ανάρρωση ευχομαι!
Ευχαριστώ Γιάννη! Να'σε καλά!SweepingFish έγραψε: ↑Πέμ 10 Οκτ 2019, 23:16Καλη επιτυχία Μακη! Ολα καλα θα πανε μην ανησυχείτε. Καλη και γρήγορη ανάρρωση ευχομαι!
love is in the airΜπάμπη σε ποια περιοχή θα είσαι μπας και ανέβουμε μαζί αν είσαι κοντά μου ή και με κάποιον άλλον αν δεν μπορώ εγώ!
ελα ρε Νικολα να σε δουμε.2 ευθειες ειναι απο μεταμορφωση η μια Κηφισος και η αλλη η Πετρου Ραλλη.

Ακόμα δε γνωρίζω που θα μείνω. Δεν έχω κλείσει ξενοδοχείο.
Ναι η αλήθεια είναι ότι είναι στην άλλη άκρη και δνε ξέρω κατά πόσο έχει μεταφορικά μέσα από εκεί!
Από τα Σπάτα δες μήπως μπορεί να πας στον Προαστιακό και να κατέβεις κατευθείαν Πειραιά , με Ταξι δεν συμφέρει , από Πειραιά μετά έρχεσαι , με ταξί , είναι γύρω στα 4-5 χιλιόμετρα μόνο