Ευχαριστω πολυ!
Περα απο συλλογη με ζοανθους θα κανω και με acan και acro... (και ανεμωνες χαχαχα... Πλακα κανω... Αλλη μια ισως βαλω αλλα θα αργήσει, και αν την βαλω τελικα... Μην εχουμε δραματα
Ευχαριστω πολυ!
Κάνουμε κ πλακίτσες Γιαννάκη μου; Ε;SweepingFish έγραψε: ↑Πέμ 11 Απρ 2019, 23:54Ευχαριστω πολυ!
Περα απο συλλογη με ζοανθους θα κανω και με acan και acro... (και ανεμωνες χαχαχα... Πλακα κανω... Αλλη μια ισως βαλω αλλα θα αργήσει, και αν την βαλω τελικα... Μην εχουμε δραματα). Τώρα σειρα εχουν τα ψαρια και ασπονδυλα. Εκλεισα 6 μηνες εχθες και εχει μονο 2 κλοουν μεσα.
Καταρχην καλοριζικα.SweepingFish έγραψε: ↑Πέμ 11 Απρ 2019, 23:54Ευχαριστω πολυ!
Περα απο συλλογη με ζοανθους θα κανω και με acan και acro... (και ανεμωνες χαχαχα... Πλακα κανω... Αλλη μια ισως βαλω αλλα θα αργήσει, και αν την βαλω τελικα... Μην εχουμε δραματα). Τώρα σειρα εχουν τα ψαρια και ασπονδυλα. Εκλεισα 6 μηνες εχθες και εχει μονο 2 κλοουν μεσα.
Χαχαχα..μαζι το γραψαμεAGAPI έγραψε: ↑Παρ 12 Απρ 2019, 00:13Κάνουμε κ πλακίτσες Γιαννάκη μου; Ε;SweepingFish έγραψε: ↑Πέμ 11 Απρ 2019, 23:54
Ευχαριστω πολυ!
![]()
Με ανεμώνες δεν κάνουμε πλακίτσες γιατί μας γυρνάν το ενυδρείο τούμπα σε χρόνο ρεκόρ!
Επίσης χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, δύσκολα να έχεις συλλογή από ακαν κ ακρο μαζί...
Τουλάχιστον εγώ... δεν τα κατάφερα!
Δεν θα τις δεις ποτέ τουμπανιασμένες!
Γι αυτό κ το γύρισα σε συλλογή από chalice... k zoas...![]()
Αντέχουν σε πιο δυνατή ροή..![]()
@AGAPI Γι αυτο ειπα μην εχουμε δραματα! Σεβασμο χρειάζονται οπως μου έχεις πει και εσυ και τις σεβομαι. Θυμασαι ποσες ερωτησεις σου ειχα κανει πριν και μετα την εισαγωγή της μιας ανεμωνης που εχω. Παντως αλλη δεν νομιζω να βαλω σε αυτο το ενυδρειο...GodFather έγραψε: ↑Παρ 12 Απρ 2019, 00:14Χαχαχα..μαζι το γραψαμεAGAPI έγραψε: ↑Παρ 12 Απρ 2019, 00:13
Κάνουμε κ πλακίτσες Γιαννάκη μου; Ε;![]()
Με ανεμώνες δεν κάνουμε πλακίτσες γιατί μας γυρνάν το ενυδρείο τούμπα σε χρόνο ρεκόρ!
Επίσης χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, δύσκολα να έχεις συλλογή από ακαν κ ακρο μαζί...
Τουλάχιστον εγώ... δεν τα κατάφερα!
Δεν θα τις δεις ποτέ τουμπανιασμένες!
Γι αυτό κ το γύρισα σε συλλογή από chalice... k zoas...![]()
Αντέχουν σε πιο δυνατή ροή..![]()
SweepingFish έγραψε: ↑Παρ 12 Απρ 2019, 07:51Α ναι; Τοτε θα το παω μεχρι εκει που φτανει η τσέπη μου... Και σιγά σιγα... Χαχαχα
Σε βαθος χρονου αν τα εβαζα θα ήταν καλυτερο -ετσι θα γινει ουτως η αλλος-. Κοραλλια μόνο απο ομαδικές θα αγοραζω οταν κάνουμε αλλιως ψαρια.
Ουτως η αλλος το reef ειναι ακριβο σπορ απο μόνο του ειτε βαλεις ειτε οχι ακριβούτσικα κοραλλια...![]()
Το εχω δει που λες. Σκέφτηκα μηπως περιμενω (μου ειχε πει και ο Νικος μεχρι να ισορροπισει ο υφαλος), αλλα μαλλον θα παρω χεμικλιν.
Οτι πιστευεις καλυτερο κανε.SweepingFish έγραψε: ↑Σάβ 13 Απρ 2019, 18:49Το εχω δει που λες. Σκέφτηκα μηπως περιμενω (μου ειχε πει και ο Νικος μεχρι να ισορροπισει ο υφαλος), αλλα μαλλον θα παρω χεμικλιν.
Θα το παρατηρησω λίγες μερες ακομα... Υπαρχει περιπτωση το κυανο να φυγει μόνο του η να το αντιμετωπισω με καποιον αλλο τροπο εαν δεν υποχωρησει;GodFather έγραψε: ↑Σάβ 13 Απρ 2019, 20:24Οτι πιστευεις καλυτερο κανε.SweepingFish έγραψε: ↑Σάβ 13 Απρ 2019, 18:49
Το εχω δει που λες. Σκέφτηκα μηπως περιμενω (μου ειχε πει και ο Νικος μεχρι να ισορροπισει ο υφαλος), αλλα μαλλον θα παρω χεμικλιν.
Εσυ το βλεπεις και εχεις ξεκαθαρη εικονα της πορειας του ενυδρειου σου.
Εμεις λεμε καποια πραγματα βασιζομενοι στις προσωπικες εμπειριες μας....(τουλαχιστον εγω)
Δεν υπαρχει σωστο και λαθος.
Πήγαινε σε ενα ενυδρειομαγαζο και Παρε μια συσκευασία..SweepingFish έγραψε: ↑Δευ 15 Απρ 2019, 16:55Καλησπερα παιδια,
Εκανα μετρησεις και σημερα. Βγηκαν οι εξής :
NH4: 0
NO2: 0
NO3: 5
KH: 5.7-6.1
Mg: 1260
Ca: 400
PO4: 0 με salifert
Μπορω να κανω για το kh καποιο διάλυμα με μαγειρική σοδα για να ανέβει λιγο μεχρι να παρω την διττανικη σοδα απο καλογεροπουλο...; Τελος της εβδομαδας σκοπευω αλλα θα εχει πεσει στο 4 μεχρι τοτε μου φαινεται....
Οκ Νικο! Σε ευχαριστώ!Voas έγραψε: ↑Δευ 15 Απρ 2019, 21:45Πήγαινε σε ενα ενυδρειομαγαζο και Παρε μια συσκευασία..SweepingFish έγραψε: ↑Δευ 15 Απρ 2019, 16:55Καλησπερα παιδια,
Εκανα μετρησεις και σημερα. Βγηκαν οι εξής :
NH4: 0
NO2: 0
NO3: 5
KH: 5.7-6.1
Mg: 1260
Ca: 400
PO4: 0 με salifert
Μπορω να κανω για το kh καποιο διάλυμα με μαγειρική σοδα για να ανέβει λιγο μεχρι να παρω την διττανικη σοδα απο καλογεροπουλο...; Τελος της εβδομαδας σκοπευω αλλα θα εχει πεσει στο 4 μεχρι τοτε μου φαινεται....
Ζέστανε 100 μλ όσμωσης και ρίξε 7 γραμ σόδας και ανακάτεψε καλα μέχρι να διαλυθεί εντελώς!
Παρε μετρηση, ρίξε 5 μλ και ξαναμετρησε μετα απο μερικές ώρες!
SweepingFish έγραψε: ↑Σάβ 20 Απρ 2019, 15:49Οχι ξεκάθαρα... Αλλα ειναι πιθανό να χρειαστεί να μετακόμισω μετα...![]()
Για εξηγησε το μου μια αυτο Γιαννη γιατι μου ακουγεται ενδιαφερων. Για κανε κανα σχεδιακιSweepingFish έγραψε: ↑Σάβ 20 Απρ 2019, 10:57Καλημερα σε ολους!
Επίσης θα γινει μια ακομη τρύπα στο τοιχο για τις αλλαγες νερού, οπως για παραδειγμα το εχει ο Νικος @Voas. Αυτος ο σωληνας που θα πηγαίνει στην αποχέτευση πρεπει να ειναι συνδεδεμένη με τον σωληνα που θα πηγαίνει στο σαμπ;
Κάπως έτσι το εννοώ. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει όμως...Rayden έγραψε: ↑Σάβ 20 Απρ 2019, 18:23Για εξηγησε το μου μια αυτο Γιαννη γιατι μου ακουγεται ενδιαφερων. Για κανε κανα σχεδιακιSweepingFish έγραψε: ↑Σάβ 20 Απρ 2019, 10:57Καλημερα σε ολους!
Επίσης θα γινει μια ακομη τρύπα στο τοιχο για τις αλλαγες νερού, οπως για παραδειγμα το εχει ο Νικος Voas. Αυτος ο σωληνας που θα πηγαίνει στην αποχέτευση πρεπει να ειναι συνδεδεμένη με τον σωληνα που θα πηγαίνει στο σαμπ;