Η ομάδα του AquariumLife
σας ευχόμαστε καλές διακοπές με υγεία και ευτυχία, μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις και να περάσετε υπέροχα!για πείτε μας βρε παιδιά που θα περάσετε ή περάσατε τις διακοπές σας!
σας ευχόμαστε καλές διακοπές με υγεία και ευτυχία, μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις και να περάσετε υπέροχα!φανταστικά πρέπει να ήταν.....AGAPI έγραψε: ↑Τετ 24 Ιούλ 2019, 11:12Ταξίδι πήγα!![]()
Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο!
Το καλύτερό μου ήταν τα χωριά της βόρειας Ολλανδίας!
Giethoorn! Απίστευτο μέρος! Το χωριό που οι μετακινήσεις γίνονται μόνο με βαρκάκια!!!
Δεν υπάρχουν αυτοκίνητα!
Διακοπές... περιμένω σε λίγες μέρες να πάρω καμιά εβδομάδα άδεια κ να κάνω στο σπίτι μου!
Όλη μέρα, θάλασσα κ ενυδρεία!!!![]()
Γιάννη που θα πας στην Κρήτη?
Λιγο πιο έξω απο το Ηράκλειο στο Κοκκινη χανι.
αν πάτε απο Ρέθυμνο στείλε μου πμ!

Για αυτό τα ετοιμάζεις τώρα όλα ε;;;;;;;
love is in the airμπραβο Acromike θα πας στα μέρη της γυναίκας μου, να περάσεις απέναντι και στο μεγανησι!mixalisdarras έγραψε: ↑Τετ 24 Ιούλ 2019, 17:00Τετάρτη 31/7 αναχώρηση για Λευκάδα μέχρι 5 Αυγούστου και άλλη μια βδομάδα ηρεμία στο σπίτι καλά να περάσετε όλοι!!!!!
πολλά χρόνια διακοπές αγ. μαρινα δεκαετία 90ς φοβερές εποχές!
Νίκος έγραψε: ↑Πέμ 25 Ιούλ 2019, 11:19εγώ παιδιά θα προσπαθήσω και αν τα καταφέρω λόγο δουλειάς, να πάω στα μέσα Αυγούστου μερικές μέρες στο εξοχικό μου στον Κόρφο!
βρίσκεται πριν την Επίδαυρο!
[/quote
Ελπίζουμε να τα καταφέρεις Νικο! Πανεμορφο μερος ο Κορφος!
Καλα να περασετε ολοι στις διακοπες σας!
SweepingFish έγραψε: ↑Πέμ 25 Ιούλ 2019, 11:28να σαι καλα Γιάννη μου, ναι όμορφα είναι ησυχαστήριο ένας μεγάλος παιδότοπος οι μικρές παραλίες!Νίκος έγραψε: ↑Πέμ 25 Ιούλ 2019, 11:19εγώ παιδιά θα προσπαθήσω και αν τα καταφέρω λόγο δουλειάς, να πάω στα μέσα Αυγούστου μερικές μέρες στο εξοχικό μου στον Κόρφο!
βρίσκεται πριν την Επίδαυρο!
[/quote
Ελπίζουμε να τα καταφέρεις Νικο! Πανεμορφο μερος ο Κορφος!
Καλα να περασετε ολοι στις διακοπες σας!
Σ'ευχαριστω Νικο μου!! Αγια Μαρινα εχω κλεισει δωματιο!!! Πρωτη φορα παμε!!!
love is in the airΛέω να κάνω και μια βόλτα από εκεί!!!Νίκος έγραψε: ↑Πέμ 25 Ιούλ 2019, 11:01μπραβο Acromike θα πας στα μέρη της γυναίκας μου, να περάσεις απέναντι και στο μεγανησι!mixalisdarras έγραψε: ↑Τετ 24 Ιούλ 2019, 17:00Τετάρτη 31/7 αναχώρηση για Λευκάδα μέχρι 5 Αυγούστου και άλλη μια βδομάδα ηρεμία στο σπίτι καλά να περάσετε όλοι!!!!!