Ψαροσυνθεση
-
Αναστάσιος.κ
- Posts in topic: 1
- Έχει βάλει Like: 0
- Του έχουν βάλει Like: 0
Ψαροσυνθεση
Καλησπέρα σε όλους είμαι καινούριος στο χόμπι θα ήθελα τι συμβουλη σας για ένα ενυδρείο 100x50x40 τι ψάρια να βάλω ;μου αρέσουν τα κοπαδιαστά ψάρια περισσότερο,ph έχω 7,3 κάθε αποψη σεβαστή και ευχαριστώ για το χρόνο σας
- Panos Safarikas
- Posts in topic: 3
- Mood:
- Του έχουν βάλει Like: 13 times
Re: Ψαροσυνθεση
Καλώς ήρθες και εδώ Τάσο. Λοιπόν εμείς τα έχουμε πει τα πιο βασικά οπότε μιας και φθάσαμε στην ψαροσυνθεση, θα σου πω κι εδώ τι θα επέλεγα για ψαράκια. Ένα κοπάδι ροδόστομους ή καρδινάλιους και για χαμηλά ένα ζευγάρι apistogramma ή κοπαδακι corydoras. Να πούμε εδώ στα παιδιά ότι το ενυδρείο σου πάει για φυτεμένο οπότε δε συζητάμε για Αφρική κτλ......Εκτός και αν το σκέφτεσαι αλλά εκεί έχεις λίγες επιλογές
Κανείς δε πρόκειται ποτέ να αποκτήσει στο ενυδρείο του, εκείνο που τα ψάρια χαίρονται στη φύση!.......αρκέσου στο να προσπαθήσεις να το πλησιάσεις έστω και λίγο.
- GiannisFil
- Global Moderator
- Posts in topic: 1
- Έχει βάλει Like: 102 times
- Του έχουν βάλει Like: 139 times
Καλησπέρα και από μένα Τάσο. Θα συμφωνήσω με τον φίλο μου τον προλαλήσαντα και εγώ. Όσον αφορά τα κοπαδόψαρα θα σ έλεγα να δεις και τα glowlight tetra και μετά τους καρδινάλιους. Επίσης τα corydoras θα σε αφήσουν άφωνο τόσο με την ομάδα που δημιουργούν, όσο και και με τις συμπεριφορές τους όταν είναι κοπάδι!! Στα λέω εκ πείρας καθώς ήταν η τελευταία ψαρόσυνθεση σε φυτεμένο πριν γυρίσω εντελώς στα αλάτια.
- Panos Safarikas
- Mood:
Μμμμμ....μόλις θυμήθηκα ότι ο Τάσος έχει ψιλοκκοκο χαλίκι και όχι άμμο και αν ειναι και με αιχμηρές άκρες, μάλλον δε μπορεί να βάλει corydoras γιατί θα τραυματίσουν τα μουστάκια τους.
Κανείς δε πρόκειται ποτέ να αποκτήσει στο ενυδρείο του, εκείνο που τα ψάρια χαίρονται στη φύση!.......αρκέσου στο να προσπαθήσεις να το πλησιάσεις έστω και λίγο.
- Panos Safarikas
- Mood:
Όπως είπε και ο Γιάννης και τα tetra είναι όμορφα ψάρια και υπάρχει μια μεγαλη ποικιλία από αυτά. Μπορείς να δεις επίσης τα Rasbora Heteromorpha αλλά και διάφορα είδη Barbs όπως cherry barbs που είναι όμορφα, tiger barbs με προσοχή στους συγκατοικους τους, odessa barbs κτλ.