Αγάπη η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με αυτό το κομμάτι αλλά θα το κάνω ναι η αλήθεια είναι ότι ψάχνω συγκεκριμένα αλλά και κομμάτια τα οποία θα μου κάνουν μπαμ για να τα πάρω αλλά έχω και τρελή υπομονή γενικώς και σε άλλα πράγματα όχι μόνο στο ενυδρείο!!!AGAPI έγραψε: ↑Κυρ 04 Νοέμ 2018, 19:40Τι έγινε Μιχάλη;
Το πήρε κ το σήκωσε το ενυδρείο; Χαχαχαχα!!!!
Τυφώνας ήταν; Τσουνάμι; Ή απλά η ροή σου;
Πέρασα κ εγώ τέτοια φάση! Σπάσιμο νεύρων!!!
Εσύ τι θα σκέφτεσαι να κάνεις; Θα το αφήσεις έτσι;
Ωραία τα κοραλλάκια!
Αυτό που μου αρέσει πολύ σε σένα κ δεν έκανα εγώ ξέρεις τι είναι;
Ότι έχεις την υπομονή να περιμένεις κ να βάζεις μέσα αυτά τα κομμάτια που θέλεις!
mixalisdarras reef
-
mixalisdarras
- Global Moderator
- Posts in topic: 559
- Έχει βάλει Like: 320 times
- Του έχουν βάλει Like: 532 times
Re: mixalisdarras reef
- Νίκος
- Administrator
- Posts in topic: 208
- Έχει βάλει Like: 1832 times
- Του έχουν βάλει Like: 2417 times
Τουμπανος acromike .....
Αρχιζει να σκληραίνει αρκετά ο ύφαλος...
Ειμαστε για εισαγωγή, ετσι για να γουστάρουμε!
Αρχιζει να σκληραίνει αρκετά ο ύφαλος...
Ειμαστε για εισαγωγή, ετσι για να γουστάρουμε!
-
mixalisdarras
- Global Moderator
- Νίκος
- Administrator
-
mixalisdarras
- Global Moderator
Καλησπέρα παιδιά λόγω δουλειά δυστηχως λόγο δουλειάς έχει παραμελυθει πάρα πολύ το ενυδρείο δεν με βλέπει και δν το βλέπω καθόλου. Ούτε αλλαγές εχω κάνει το ξέρω είναι κακό αλλά δεν μπορώ καθόλου αλλά θα αλλάξει αυτό τώρα που θα μπω στους ρυθμούς μου πάντως τα κοράλλια πάνε καλά από ότι βλέπω έχω και καλά 2 νέες προσθήκες σε ψαράκια ένα Blue tang από το φίλο @Rayden και ένα bispinosus
- Νίκος
- Administrator
Μπράβο φιλαρακι μου Καλοριζικα να ειναι, εύχομαι να τα χαρείς...mixalisdarras έγραψε: ↑Σάβ 24 Νοέμ 2018, 23:15Καλησπέρα παιδιά λόγω δουλειά δυστηχως λόγο δουλειάς έχει παραμελυθει πάρα πολύ το ενυδρείο δεν με βλέπει και δν το βλέπω καθόλου. Ούτε αλλαγές εχω κάνει το ξέρω είναι κακό αλλά δεν μπορώ καθόλου αλλά θα αλλάξει αυτό τώρα που θα μπω στους ρυθμούς μου πάντως τα κοράλλια πάνε καλά από ότι βλέπω έχω και καλά 2 νέες προσθήκες σε ψαράκια ένα Blue tang από το φίλο @Rayden και ένα bispinosus
Όσο για την δουλεια, κανε υπομονη και θα στρώσουν σύντομα ολα, έπειτα προέχει απο το χόμπι μας, απλα κοίταξε να μην παραμελεις τις μετρήσεις σου!
-
mixalisdarras
- Global Moderator
Μετρήσεις είμαστε κομπλέ απλά με ενοχλεί και με αν χώνει που χάνω το ρυθμό από τις ρουτίνες μου αλλά σε λίγο καιρό έχω και την μετακόμιση οπότε θα πάει καρφί για το νέο σπίτι-ενυδρείο οπότε σκέφτομαι και αυτό και ηρεμώ λιγο
-
mixalisdarras
- Global Moderator
Καλησπέρα κύριοι και από εμένα τον ταλαιπωρο το ενυδρείο τρέχει στον πιο αυτόματο δεν γίνεται τα κοράλλια δεν είναι και στα καλύτερα τους δεν ξέρω τι γίνεται γτ δεν έχω το χρόνο να μετρήσω δεν μπορώ να κάνω τπτ 2 βδομάδες μείναν και μετά θα έχουμε τρελά πράγματα να το ξέρετε
-
Μακης68
- Posts in topic: 35
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 652 times
- Του έχουν βάλει Like: 365 times
Λίγο έμεινε ακομα Μιχάλη για να μπουν όλα στον ρυθμό τους και να ηρεμήσεις και εσύ και τα κοράλλια σου!!! Ανυπομονούμε για τα τρελά πράγματα!!!!! 
love is in the air-
mixalisdarras
- Global Moderator
Θετική σκέψη μόνο άλλωστε έχω νέα πράγματα στο μυαλό μου όποτε το αφήνω στον αυτόματο και μετά θα τα δώσω όλα
- Rayden
- Global Moderator
- Posts in topic: 46
- Έχει βάλει Like: 244 times
- Του έχουν βάλει Like: 515 times
Για πες μας καμια σκεψη συνονοματε? Να περνουμε και καμια ιδεα.
Συνηθως παντως αυτες οι σκεψεις κοστιζουν....... χαχαχαχαα
Συνηθως παντως αυτες οι σκεψεις κοστιζουν....... χαχαχαχαα
- Νίκος
- Administrator
-
mixalisdarras
- Global Moderator
Λοιπόν θα ξεκινήσω από τα βασικά μετακόμιση ηαργει λίγο με την κωλο δουλειά αλλά οκ θα γίνει το ενυδρείο θα αλλάξει θα γίνει 1.50 70 60 με λίγο πιο πολύ βράχο δεν θα χαλάσει το aquascape γτ μου αρέσει πολύ απλά θα διαμορφωθεί σε κάποια σημεία θέλω να αποφύγω το μπαλκόνι γτ κάνει θόρυβο και θα πάω σε τρύπα μέσα στο ενυδρείο το sump το ίδιο που έχω δεν το αλλάζω και προχωράμε για νέο ξεκίνημα και πιο πολύ αφωσιοση γτ λόγω δουλειάς το άφησα λίγο και δεν θελω
-
Μακης68
- Mood:
Μιχάλη οι διαστάσεις είναι σούπερ!!!! Συμφωνώ απόλυτα με το μπαλκόνι!!! Θα ηρεμήσουν τα αφτιά σας φίλε μου γιατί όντως έκανε αρκετο θόρυβο!!! Με το καλό να ξεκινήσεις λοιπόν......
love is in the air-
mixalisdarras
- Global Moderator
Ναι πια με αυτό το θόρυβο δεν μπορώ δεν θέλω να ακούγεται κιχ όσο για το βράχο θέλω ή να φτιάξω ένα νησί ακόμα ή επειδή θα μπει πάσο και θα φαίνεται και από τις 3 μεριές να φτιάξω τα 3 που έχω λίγο πιο όμορφα ώστε να φαίνονται γύρω γύρω βέβαια θα γεμίσει ακροπορες οπότε δεν θα φαίνεται βρχος
-
Μακης68
- Mood:
Εννοείται ότι θα γεμίσει ακροπορες!!!! Αcromike χωρίς τιγκα ακροπορες δεν γίνεται....!!!!!mixalisdarras έγραψε: ↑Παρ 14 Δεκ 2018, 23:44Ναι πια με αυτό το θόρυβο δεν μπορώ δεν θέλω να ακούγεται κιχ όσο για το βράχο θέλω ή να φτιάξω ένα νησί ακόμα ή επειδή θα μπει πάσο και θα φαίνεται και από τις 3 μεριές να φτιάξω τα 3 που έχω λίγο πιο όμορφα ώστε να φαίνονται γύρω γύρω βέβαια θα γεμίσει ακροπορες οπότε δεν θα φαίνεται βρχος
love is in the air- Νίκος
- Administrator
Τούμπανο τα λίτρα acromike....
Για το scape υπάρχουν επιλογές οπως είπατε για να μεγαλώσεις το υπάρχον, που ειναι τρομερό!
Αναμένουμε με αγωνία την συνέχεια, εχουμε να δούμε καλα πράγματα μεσα απο εδω!
Για το scape υπάρχουν επιλογές οπως είπατε για να μεγαλώσεις το υπάρχον, που ειναι τρομερό!
Αναμένουμε με αγωνία την συνέχεια, εχουμε να δούμε καλα πράγματα μεσα απο εδω!
-
mixalisdarras
- Global Moderator
Θέλω να μην χαλάσω το δικό μου αλλά να κάνω και λίγες κρυψώνες για τα ψάρια ακόμα και λίγες θέσεις για ακροπορες ε ε ε ε τι λες???
- Νίκος
- Administrator
εννοείτε φιλαρακι μου, πάντα οι έξτρα θέσεις είναι καλοδεχουμενες σε περιποιημενους υφάλους!mixalisdarras έγραψε: ↑Κυρ 16 Δεκ 2018, 01:08Θέλω να μην χαλάσω το δικό μου αλλά να κάνω και λίγες κρυψώνες για τα ψάρια ακόμα και λίγες θέσεις για ακροπορες ε ε ε ε τι λες???
- golf
- Global Moderator
- Posts in topic: 11
- Έχει βάλει Like: 179 times
- Του έχουν βάλει Like: 248 times
Καλησπέρα Μιχάλη, τι έγινε γιατί έτσι? Κάνε μια μέτρηση να δούμε που είμαστε, είναι κρίμα για τα ζωντανά.mixalisdarras έγραψε: ↑Παρ 14 Δεκ 2018, 00:03Καλησπέρα κύριοι και από εμένα τον ταλαιπωρο το ενυδρείο τρέχει στον πιο αυτόματο δεν γίνεται τα κοράλλια δεν είναι και στα καλύτερα τους δεν ξέρω τι γίνεται γτ δεν έχω το χρόνο να μετρήσω δεν μπορώ να κάνω τπτ 2 βδομάδες μείναν και μετά θα έχουμε τρελά πράγματα να το ξέρετε
-
mixalisdarras
- Global Moderator
Καλησπέρα Δημήτρη δυστηχως φεύγω από το πρωί που είναι κλειστά τα φώτα και έρχομαι σπίτι βράδυ που είναι σβηστά τα φώτα τι μέτρηση να κάνω τώρα που θα κάθομαι λίγο θα ασχοληθω να κάνω μια αλλαγή να ταΐσω λίγο τα κορραλια να πάρουν τα πάνω τους λίγοgolf έγραψε: ↑Τετ 19 Δεκ 2018, 20:02Καλησπέρα Μιχάλη, τι έγινε γιατί έτσι? Κάνε μια μέτρηση να δούμε που είμαστε, είναι κρίμα για τα ζωντανά.mixalisdarras έγραψε: ↑Παρ 14 Δεκ 2018, 00:03Καλησπέρα κύριοι και από εμένα τον ταλαιπωρο το ενυδρείο τρέχει στον πιο αυτόματο δεν γίνεται τα κοράλλια δεν είναι και στα καλύτερα τους δεν ξέρω τι γίνεται γτ δεν έχω το χρόνο να μετρήσω δεν μπορώ να κάνω τπτ 2 βδομάδες μείναν και μετά θα έχουμε τρελά πράγματα να το ξέρετε
- Νίκος
- Administrator
Ναι βρε Μιχάλη μου, προσπάθησε να κρατάς τις ρουτίνες σου, θα έρθει η ώρα και ο χρόνος να ασχοληθείς στο μέλλον!
-
mixalisdarras
- Global Moderator
Κοντοζηγωνει ο καιρός ήδη προμηθεύτηκα reef roids και παμε να σώσουμε τα κοραλλακια τα οποία είναι πληγωμένο και ταλαιπωρημενα μακάρι να μπορέσω να τα σώσω όσο για τις μετρήσεις θα κάνω τώρα 25 26 μια καλή αλλαγή νερού και θα προσπαθήσω να κρ; ταω τις ρουτίνες ή έστω τις αλλαγές μου
- Νίκος
- Administrator
καλημερα Μιχαλαρα μου, πως είσαι?
Για δώσε νέα στον λαό, πες μας τις νέες προσθήκες σου!
Για δώσε νέα στον λαό, πες μας τις νέες προσθήκες σου!
-
mixalisdarras
- Global Moderator
Καλησπέρα στην ομάδα δυστηχως ο χρόνος αυτό τον καιρό πάρα πολύ περιορισμένος και για το ενυδρείο καθόλου χρόνος οι καλές μου άκρο περνούν την κάτω βόλτα αλλά έχουν ξεκινήσει οι αναβαθμίσεις έστω στο νέο ενυδρείο να είναι όλα μπόμπα αλλαγή όσμωσης 5 σταδίων με άλλα προφυλτρα και ριτινη τάισμα τα κορραλια από εδώ και πέρα και φύγαμε!!!
- Νίκος
- Administrator
Άντε μπράβο βρε acrοmike, να τακτοποιηθεις στο νέο σου σπίτι με τον νέο ύφαλο σου, για να γίνει σωστή δουλεια χωρις αλλα προβλήματα..mixalisdarras έγραψε: ↑Παρ 28 Δεκ 2018, 23:59Καλησπέρα στην ομάδα δυστηχως ο χρόνος αυτό τον καιρό πάρα πολύ περιορισμένος και για το ενυδρείο καθόλου χρόνος οι καλές μου άκρο περνούν την κάτω βόλτα αλλά έχουν ξεκινήσει οι αναβαθμίσεις έστω στο νέο ενυδρείο να είναι όλα μπόμπα αλλαγή όσμωσης 5 σταδίων με άλλα προφυλτρα και ριτινη τάισμα τα κορραλια από εδώ και πέρα και φύγαμε!!!
Καλοριζικια η νεα σου όσμωση!
-
mixalisdarras
- Global Moderator
Σε ευχαριστώ πολύ Νικόλα λοιπόν έχουμε την πρώτη αλλαγή με τη νέα όσμωση το ενυδρείο κυλάει σε καλούς ρυθμούς έχει πετάξει λίγο κυανό σε κάποια σημεία αλλά οκ και συνεχίζουμε τις ρουτίνες κανονικά όπως πριν. Οι μετρήσεις όλες κομπλέ έχω ξεκινήσει και το τάισμα τον κοραλλιών με reef roids προσπαθώ να σώσω ότι κοράλλι έχει πληγωθει και πορευόμαστε έτσι. Θέλω να κάνω και κάποιες προσθήκες ακόμα να δω πως θα πάνε με τη νέα όσμωση και να δω αλλιώς μετά τι φταει και χαλάνε τα κοραλλιαVoas έγραψε: ↑Κυρ 06 Ιαν 2019, 00:46Άντε μπράβο βρε acrοmike, να τακτοποιηθεις στο νέο σου σπίτι με τον νέο ύφαλο σου, για να γίνει σωστή δουλεια χωρις αλλα προβλήματα..mixalisdarras έγραψε: ↑Παρ 28 Δεκ 2018, 23:59Καλησπέρα στην ομάδα δυστηχως ο χρόνος αυτό τον καιρό πάρα πολύ περιορισμένος και για το ενυδρείο καθόλου χρόνος οι καλές μου άκρο περνούν την κάτω βόλτα αλλά έχουν ξεκινήσει οι αναβαθμίσεις έστω στο νέο ενυδρείο να είναι όλα μπόμπα αλλαγή όσμωσης 5 σταδίων με άλλα προφυλτρα και ριτινη τάισμα τα κορραλια από εδώ και πέρα και φύγαμε!!!
Καλοριζικια η νεα σου όσμωση!
- Νίκος
- Administrator
mixalisdarras έγραψε: ↑Δευ 07 Ιαν 2019, 00:29Σε ευχαριστώ πολύ Νικόλα λοιπόν έχουμε την πρώτη αλλαγή με τη νέα όσμωση το ενυδρείο κυλάει σε καλούς ρυθμούς έχει πετάξει λίγο κυανό σε κάποια σημεία αλλά οκ και συνεχίζουμε τις ρουτίνες κανονικά όπως πριν. Οι μετρήσεις όλες κομπλέ έχω ξεκινήσει και το τάισμα τον κοραλλιών με reef roids προσπαθώ να σώσω ότι κοράλλι έχει πληγωθει και πορευόμαστε έτσι. Θέλω να κάνω και κάποιες προσθήκες ακόμα να δω πως θα πάνε με τη νέα όσμωση και να δω αλλιώς μετά τι φταει και χαλάνε τα κοραλλια
σταδιακές προσθήκες Μιχάλη μου, με στρωμένα κοράλλια για να βγάλεις ασφαλείς συμπεράσματα....
πότε με το καλό η μετακόμιση για να τακτοποιηθεις?