Καλός σας βρήκα!!!
Είμαι Νέα στο φόρουμ και προσπαθώ να μάθω πως λειτουργεί!
Αποκατάσταση ενός σπασμένου 60λιτρου και χρόνια αχρησιμοποίητου ενυδρείου!!!
Διαστάσεις 60*30*40
Το ενυδρείο που καταπιάστηκα ήρθε στα χέρια μου σε άσχημη κατάσταση ....είχε σπασμένο τζάμι στον πάτο , ολικές ξερές σιλικόνες και τα τζάμια αν τα κουνούσε λίγο παραπάνω θα μου μέναν στα χέρια καθως ηταν πολύ βρώμικο με διάφανη ταινία παντού .... Οπότε καταλαβαίνετε πόσο δουλειά ήθελε .... Είπα λοιπόν να του δώσω μια ευκαιρία και να το προσπαθήσω .... Αρχικά το καθάρισα με πάρα πολύ κόπο.... Έφυγαν οι σιλικόνες στον πάτο και μπήκε δεύτερος από πάνω , για να λειτουργήσει και σαν κόντρα, έπειτα καθάρισα και άλλαξα σιλικόνες σε μια - μια μεριά , μπήκαν και οι γωνιές σιγά σιγά παντού και για επιπλέον σίγουρια αλλά και για αισθητικούς λόγους μιας και αν δεν έμπαιναν θα φαίνονταν όλα .... Όπως και ο δεύτερος πάτος (πράγμα που δεν ήθελα).... Τώρα απλά μένει να τελειώσω το καπάκι του ενυδρείου ( το οποίο θα είναι αποσπώμενο από πλέξιγκλας 5mm το οποίο θα κουμπώνει στις πλευρές του ενυδρείου) στο οποίο θα αφήσω κενά για το φωτιστικό και τους σωλήνες ....καθώς και να αποφασίσω με την βοήθεια των πιο έμπειρων αν θα βάλω δύο κόντρες στο πάνω μέρος του ενυδρείου !!!
Επόμενη σκέψη είναι η τελική κατασκευή του καπακιού και αν τελικά θα μπουν επάνω κόντρες?
Εσείς τι λέτε ?!

Ήθελα να βάλω φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω πως γίνεται !!!

🥰
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!