χαλαρά στην αρχη, να μην έχεις έξαρση αλγης!
όποτε μπορείς βάλε καμιά φώτο από ψιλά να δω την πάνω μεριά των λάστιχων, μήπως τα βάλουμε ποιο όμορφα και να κάνουν και καλύτερη δουλειά!

Είναι πολύ στιβαρό και πιο γωνίες έχουν νεύρο. Το φωτιστικό είναι 2.5 κιλά. Το έχω δέσει και με tie wrap. Παρολαυτα θα λύγισε τις γωνίες στις άκρες προς τα επάνω. ThanksUndertaker έγραψε: ↑Πέμ 22 Μαρ 2018, 21:43Αν τύχει με τον καιρό και γύρουν με το βάρος λίγο οι γωνίες προς τα εμπρός, το φωτιστικό δε θα γλυστρισει και θα πέσει μέσα στη γυάλα; Φαίνεται ότι δε στηρίζεται με άλλο τρόπο.

Ευχαριστώ πολύ φιλαρακι.θα το δεις και από κοντά. Η φωτο δεν πιάνει το φάσμα του Led.

Ελπίζω να μην σε κράτησαν στο τσίρκο ...γιατί σε χρειάζομαι και για κάτι άλλα. ...και το σαμπ έτσι θα μπει...νύχτα. ..απλα θα χρειαστεί το μισο forum να έρθει και αυτό

Δεν τα βρήκαμε στην ταμπέλα, ηθελαν να με βαλουν 2ο όνομα και δεν δέχτηκα
Και εμείς νεουδια ειμαστε! Τον @voas βλέπουμε και μαθαίνουμε. .GodFather έγραψε: ↑Παρ 23 Μαρ 2018, 10:18Μπράβο ρε Παιδιά !!!
Αυτό είναι το νόημα τελικά ..πέρα από το να έχουμε όμορφα ενυδρεία.
Η καλή παρέα και η βοήθεια που δίνουμε μεταξύ μας !!!
Και πάλι μπράβο και καλορίζικα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μας εχετε κάνει εμάς τους νέους να ζηλεύουμε αφάνταστα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα φίλε.

Νικόλα Καλησπέρα.

Ναι πρέπει να το κάνω. Τι έβαλες στη θέση τους?Undertaker έγραψε: ↑Σάβ 24 Μαρ 2018, 22:34Αν θέλεις να αλλάξεις τα πράσινα και κόκκινα, είναι εύκολο πολύ. Τα εχω αλλάξει κι εγώ αυτά και τα κίτρινα επίσης.

Ωραια Πανο στείλε μου το Link που τα παραγγέλνεις!ευχαριστώ πολύUndertaker έγραψε: ↑Σάβ 24 Μαρ 2018, 23:30Και πρέπει να αλλάξω και άλλα 4 ή 6 κίτρινα, απλά δεν είχα αλλά λευκά. Όταν πάρω θα βάλω.

Η παραγγελία έγινε. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις λεπτομερείς και την βοήθεια για το Λίνκ. Θα αποκτήσει και ο δικός μου κύβος φωτιστικό αξιοπρεπές!!!Karlos έγραψε: ↑Σάβ 24 Μαρ 2018, 22:16Καλησπέρα φίλε.
Το φωτιστικό είναι Led με 3 κανάλια λευκό, μπλε και Royal blue.έχει manual ρύθμιση αλλά είναι και wifi και κάνει ανατολή δύση. Είναι ονομαστικά 165w. Το ενυδρείο μου είναι 82 πόντους μηκος και το φωτίζει άνετα και το έχω σε απόσταση 20 εκατοστά από το νερό. Το μόνο αρνητικό ότι έχει και πράσινα και κόκκινα led και όταν ανεβάζεις τα λευκά σου κοκκινιζει το φάσμα. Το πηρα από ebay με αποστολή από Γερμανια. Ήρθε σε 8 μέρες και χωρίς δάσμους αφού είναι εντός Ε.Ε.
Το link: https://m.ebay.com/itm/Wifi-165WDimmabl ... 1438.l2649
Best value for money
Τα αλλανπου έβαλα μου τα ειχε δώσει φίλος, θα παραγγείλω όμως από δω :Karlos έγραψε: ↑Κυρ 25 Μαρ 2018, 08:31Ωραια Πανο στείλε μου το Link που τα παραγγέλνεις!ευχαριστώ πολύUndertaker έγραψε: ↑Σάβ 24 Μαρ 2018, 23:30Και πρέπει να αλλάξω και άλλα 4 ή 6 κίτρινα, απλά δεν είχα αλλά λευκά. Όταν πάρω θα βάλω.
Χαίρομαι που βοήθησα. Όταν με το καλο έρθει πες μου να σου στείλω τις ρυθμίσεις που πέρασα εγώ στη ανατολή δύση για να μην παιδευτειςΝικολακης έγραψε: ↑Κυρ 25 Μαρ 2018, 09:53Η παραγγελία έγινε. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις λεπτομερείς και την βοήθεια για το Λίνκ. Θα αποκτήσει και ο δικός μου κύβος φωτιστικό αξιοπρεπές!!!Karlos έγραψε: ↑Σάβ 24 Μαρ 2018, 22:16
Καλησπέρα φίλε.
Το φωτιστικό είναι Led με 3 κανάλια λευκό, μπλε και Royal blue.έχει manual ρύθμιση αλλά είναι και wifi και κάνει ανατολή δύση. Είναι ονομαστικά 165w. Το ενυδρείο μου είναι 82 πόντους μηκος και το φωτίζει άνετα και το έχω σε απόσταση 20 εκατοστά από το νερό. Το μόνο αρνητικό ότι έχει και πράσινα και κόκκινα led και όταν ανεβάζεις τα λευκά σου κοκκινιζει το φάσμα. Το πηρα από ebay με αποστολή από Γερμανια. Ήρθε σε 8 μέρες και χωρίς δάσμους αφού είναι εντός Ε.Ε.
Το link: https://m.ebay.com/itm/Wifi-165WDimmabl ... 1438.l2649
Best value for money

Undertaker έγραψε: ↑Κυρ 25 Μαρ 2018, 10:02Τα αλλανπου έβαλα μου τα ειχε δώσει φίλος, θα παραγγείλω όμως από δω :
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre ... 2197626095