Thanks Νικόλα μου!! Νά'σαι καλά!!!

Keep reefingΣ'ευχαριστω πολύ Κοσμά μου!!!!
love is in the airΜιχάλη μου μερικές σημερινές φώτο που μου ζήτησες.......mixalisdarras έγραψε: ↑Τρί 26 Απρ 2022, 11:26Μακη βγαλε μας καμοια φωτο απο τα γουρουνακια που εχεις μεσα να παρουμε ματι!!!
love is in the air
love is in the airΦτου φτου φτου!!!! Είναι το κατοικίδιο μου στο ενυδρείο! Έχει μεγαλώσει και όποτε με βλέπει έρχεται κατευθείαν για να φάει από το χέρι μου. Από κάτω είναι τα άλλα ψάρια και περιμένουν ότι περισσεύει το τρώνε.....!!!!
love is in the airΓειά σου Γιαννάκη!!!!! Τους δίνω λίγο από τα φάρμακα που μου δίνουν στο Αλεξάνδρας και έχουν γίνει τούρμπο σαν και μένα!!!!GiannisFil έγραψε: ↑Πέμ 28 Απρ 2022, 18:59Μάκαρε μου πολύ όμορφο!! Τι ντόπα τους δίνεις και έχουν γίνει έτσι θεριά;
love is in the airΓειά σου Νικόλα μου! Το ενυδρείο το έχω σχεδόν στον αυτόματο αλλά πάει σουπερ και τα κοραλλια αλλά και τα ψάρια. Από υγεία σήμερα έκανα την τελευταία ακτινοθεραπεια στο κεφαλι για μια μικρή μετάσταση που είχα. Έκανα 3 συνεδρίες. Μιλάμε για μεγεθος 3 χιλιοστά. Πάρα πολύ μικρό. Στις 21 του μηνός ξεκινάω για να τελειώσω με τις χημειοθεραπείες στον πνεύμονα. Έχουν μείνει ακόμα 3 συνεδρίες. Και μετά στην συντήρηση και τσεκάρισμα κάθε 4 μήνες περίπου για να βλέπουμε πως πηγαίνει. Εγώ νιώθω γερός, δυνατός και με πολυ θετική ενέργεια. Όλα σούπερ. Εννοείται ότι συνεχίζω άδεια από την δουλειά. Θα έχω άδεια μέχρι τις 15 Ιουλίου αλλά μετά θα συνεχίσω για κάνα 2μηνο ακόμα και βλέπουμε.......!!!!!! Power!!!!!
love is in the airΚαι μια σημερινή φώτο.......Μακης68 έγραψε: ↑Τρί 14 Ιουν 2022, 14:15Γειά σου Νικόλα μου! Το ενυδρείο το έχω σχεδόν στον αυτόματο αλλά πάει σουπερ και τα κοραλλια αλλά και τα ψάρια. Από υγεία σήμερα έκανα την τελευταία ακτινοθεραπεια στο κεφαλι για μια μικρή μετάσταση που είχα. Έκανα 3 συνεδρίες. Μιλάμε για μεγεθος 3 χιλιοστά. Πάρα πολύ μικρό. Στις 21 του μηνός ξεκινάω για να τελειώσω με τις χημειοθεραπείες στον πνεύμονα. Έχουν μείνει ακόμα 3 συνεδρίες. Και μετά στην συντήρηση και τσεκάρισμα κάθε 4 μήνες περίπου για να βλέπουμε πως πηγαίνει. Εγώ νιώθω γερός, δυνατός και με πολυ θετική ενέργεια. Όλα σούπερ. Εννοείται ότι συνεχίζω άδεια από την δουλειά. Θα έχω άδεια μέχρι τις 15 Ιουλίου αλλά μετά θα συνεχίσω για κάνα 2μηνο ακόμα και βλέπουμε.......!!!!!! Power!!!!!![]()
love is in the air

Keep reefing
love is in the air
love is in the air