Ευχαριστώ! Να είσαι καλα! Η αλήθεια είναι ότι παλιά δεν έδινα τόσο μεγάλη σημασία στο τρόπο που θα κολλουσα..
Κακώς...!
Τώρα κατάλαβα πόσο πολύ μπορεί να "μπουσταρει" την ανάπτυξη ενός κοραλλιου!
Ευχαριστώ! Να είσαι καλα! Η αλήθεια είναι ότι παλιά δεν έδινα τόσο μεγάλη σημασία στο τρόπο που θα κολλουσα..
Το τραπέζι.. του το αδειάζω τώρα...
Καλα του εκανες εφοσον σου τα ετρωγε τα κοραλλακια... Θα τα βγάλεις ολα; Μην στα φαει...
Λάμπρο μου... δείξε σε παρακαλώ κατανόηση στην ξανθιά...
Τις ακανθάστρες που τις έχει τρελή αδυναμία κ τα ζώας θα βγάλω..SweepingFish έγραψε: ↑Δευ 11 Μαρ 2019, 21:52Καλα του εκανες εφοσον σου τα ετρωγε τα κοραλλακια... Θα τα βγάλεις ολα; Μην στα φαει...
Παλι καλα...AGAPI έγραψε: ↑Δευ 11 Μαρ 2019, 23:11Τις ακανθάστρες που τις έχει τρελή αδυναμία κ τα ζώας θα βγάλω..SweepingFish έγραψε: ↑Δευ 11 Μαρ 2019, 21:52
Καλα του εκανες εφοσον σου τα ετρωγε τα κοραλλακια... Θα τα βγάλεις ολα; Μην στα φαει...
Ανεμώνες κ εφύλλιες δεν πειράζει...
Παρεμπιπτόντως... η πάνω αριστερά είναι η δική σου!![]()
Όλοι τα ίδια κάνουμε! Μικροί.. μεγάλοι... (ηλικιακά εννοώ)...SweepingFish έγραψε: ↑Δευ 11 Μαρ 2019, 23:27Παλι καλα...
Με το καλο να ταξιδεψει!! Αν σου πω οτι πηγε το μυαλο μου εκει όταν την είδα που ηταν σε αλλη θεση θα με πιστεψεις;![]()
Υ.γ Πως φαίνεται η ανυπομονησία ε...![]()
![]()
Χαχαχα... Ναι! Και εγω που έλεγα μετα το 6μηνο... Ψέματα στον εαυτό μου ελεγα.AGAPI έγραψε: ↑Δευ 11 Μαρ 2019, 23:49Όλοι τα ίδια κάνουμε! Μικροί.. μεγάλοι... (ηλικιακά εννοώ)...SweepingFish έγραψε: ↑Δευ 11 Μαρ 2019, 23:27
Παλι καλα...
Με το καλο να ταξιδεψει!! Αν σου πω οτι πηγε το μυαλο μου εκει όταν την είδα που ηταν σε αλλη θεση θα με πιστεψεις;![]()
Υ.γ Πως φαίνεται η ανυπομονησία ε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπραβο Αγαπη !!!! Να μην τον λυπασε καθολου !!! Ηταν αναρχικο στοιχειο και δεν εκτιμησε το παλατι που τον ειχες!!!! Παλι καλα που εχεις το μικρο ενυδρειο και γλυτωσε το τηγανι!!!!!
love is in the air
love is in the airΟρέστη.... μπα... δεν το έχω κ πολύ με την καθαριότητα του ενυδρείου... κ γενικά με τις ρουτίνες..
Μάκη μου ευχαριστώ!
Ευχαριστώ Μιχάλη! Να είσαι καλά!